Standaard interieuradvies (3d)

Vanaf €1250,00

Vind jij het lastig om keuzes te maken op het gebied van indeling, kleuren en materialen? Maar vind je het wel ontzettend leuk om zelf alles bij elkaar te shoppen in je eigen smaak? Dan is dit pakket wellicht geschikt voor jou. Ik maak een ontwerp in 3D waarbij ik kijk naar indeling, sfeer en kleuren. De 3D afbeeldingen en verder tips worden gebundeld in een brochure waarmee je zelf naar de winkel kunt. Jij gaat dan zelf op zoek naar meubelen en materialen die ongeveer aansluiten bij het ingetekende ontwerp. 

 

Dit pakket bevat een ontwerp voor een gemiddelde woonkamer. Ik ontwerp naast woonkamers ook maatwerk keukens, maatwerk badkamers, slaapkamers, babykamers, kantoren en andere ruimtes. De prijzen hiervan zijn nader te bepalen.

 

 

Wat zit er bij dit interieuradvies inbegrepen?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek aan huis of indien gewenst via ZOOM.
  • Plattegrond in 3D
  • 3D Visualisaties
  • Eventueel inclusief lichtplan (enkel aansluitpunten)
  • Inclusief 1 contactmoment (tussentijdse evaluatie)
  • Inclusief 1 wijziging na bovengenoemde tussentijdse evaluatie


Overige kosten

Binnen 25 km vanaf Ommen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,30 per gereden km en €25,- per uur reistijd.

Mocht er buiten de adviesmomenten die in de offerte zijn opgenomen, behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 75,- per uur.

Let op! Dit pakket is zonder shoppinglisten. Het is de bedoeling dat u zelf op zoek gaat naar de bijpassende meubelen en materialen die overeenkomen met het aangeleverde ontwerp.