Samen tekenen (3D)

 € 75,00 per uur excl. btw

 

Ik bied de unieke mogelijkheid om samen met jou te tekenen in 3D. Dit houdt in dat we samen achter de computer kruipen en ter plekke uw ideeën omzetten naar een realistische 3D tekening.

Het grote voordeel van samen 3D tekenen is dat je direct feedback krijgt op jouw ideeën en je kunt direct zien hoe uw ideeën er in de praktijk uit zouden zien. Zo kunnen we samen tot de beste oplossingen en ontwerpen komen.

Door samen te werken kunnen we jou ideeën tot in de kleinste details uitwerken en zorgen we dat het ontwerp volledig aansluit op uw wensen en eisen.

Wel vraag ik je van te voren ene plattegrond op te sturen. Na elkaar telefonisch gesproken te hebben kan ik dan al vast wat voorbereidend werk doen, zoals de ruimte in te tekenen in 3D.

Ben je op zoek naar een unieke en persoonlijke ervaring voor je interieurontwerp? Dan is samen 3D tekenen met mij zeker iets voor jou. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie over deze dienst en hoe ik kan helpen bij het creëren van uw droominterieur.

 

Wat zit er bij dit interieuradvies inbegrepen?

  • Ter voorbereiding aan ons gesprek doe ik wat voorbereidend werk.
  • 3D model van de ruimte samen met jou uitgetekend tot jij tevreden bent.
  • Connecties met mensen uit mijn netwerk (Projectinrichters, interieurbouwers, meubelverkopers etc.)

Overige kosten

Binnen 25 km vanaf Ommen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,30 per gereden km en €25,- per uur reistijd.

Mocht er buiten de adviesmomenten die in de offerte zijn opgenomen, behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 75,- per uur.