Nieuw interieur in bestaand kleurenpalet | Ommen

Interieuradvies keuken en woonkamer:

Totaal interieurontwerp Den Ham

Zonder moodboard toch een ontwerp

Een man uit Ommen heeft mij benaderd met de vraag of ik hem wil helpen met een nieuw interieur voor zijn woonkamer en gedeeltelijk de keuken. Ik kreeg een paar wensen en eisen mee; keuken behouden (kleur rood), vloer behouden, kozijnen behouden (kleur blauw/grijs) en hij vind cognac een mooie kleur. Ook wil hij graag een eettafel voor 8 personen in plaats van 4. Het interieur, zoals ik hem zag tijdens het kennismakingsgesprek, was een mengelmoes van alles en nog wat. Daarnaast vond hij dat ik zonder (door hem aangeleverd) moodboard maar aan de slag moest. Hij wist immers zelf niet echt wat zijn stijl was. 

Een beetje op de gok ben ik gaan ontwerpen voor deze klant. Ik wist namelijk niet precies waar hij zich prettig bij voelde en wat hem aansprak. De keuken oogt best modern, en daar ben ik verder op gaan borduren. Het kleurenpalet is ontstaan vanuit de kleuren die hij graag wilde behouden te combineren met cognac en een lichte kleur grijs om geheel rustig en in balans te maken. 

Gelukkig viel het ontwerp ontzettend goed in de smaak, en is hij nu samen met zijn dochter het geheel aan het realiseren. 

Ook hulp nodig bij het inrichten van je ruimte? Of weet je eigenlijk wel wat je wilt, maar twijfel je of dit wel mogelijk is? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, en wie weet kan ik je wel helpen.