JA! We zijn ONLINE!

Gepubliceerd op 8 oktober 2020 om 13:19

Na lange tijd geleden al besloten te hebben om een eigen ontwerpstudio op te richten is vandaag toch echt hét moment. 
Mijn website staat online! Ik ben er klaar voor om mij aan de wereld te laten zien als interieurontwerper. 

Lange tijd loop ik al met het idee om voor mijzelf te beginnen. Mijn KVK-nummer is dan ook al een tijd geleden aangevraagd. Echter had ik nooit verwacht dat ik zo snel na het afronden van mijn studie een vaste baan aangeboden zou krijgen bij een standbouwbedrijf. Op dat moment koos ik er voor om voor om eerst ervaring op te gaan doen in de beroepspraktijk. Ook het krijgen van een prachtige dochter zorgde ervoor dat mijn eigen onderneming in deze periode niet van de grond is gekomen. 

Toch is het idee van een eigen ontwerpstudio altijd blijven kriebelen. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om mijn parttime baan bij het standbouwbedrijf te gaan combineren met parttime ondernemen. 

And here we are!

Ik heb er zin in, en ben benieuwd wat deze nieuwe uitdaging mij gaat brengen. Heb je dus vragen over je interieur? Of ken je mensen die advies nodig hebben? Laat het mij weten. 

 

Liefs Priscilla 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Marjo
3 jaar geleden

Gaaf! Heel veel succes :)

Chris
3 jaar geleden

Super trots!