Over PD Interieurontwerp

Welkom bij PD Interieurontwerp, een ontwerp studio die zich richt op zowel de particuliere als zakelijke markt.

Mijn naam is Priscilla Dankelman, afgestudeerd interieurontwerpster aan de Jan des Bouvrie Academie. Enkele jaren geleden begon ik met succes mijn eigen interieuradviesbureau.

Ik geloof dat elk interieur uniek is en een weerspiegeling moet zijn van de persoonlijkheid en levensstijl. Daarom neem ik de tijd om mijn klant goed te leren kennen, hun behoeften en wensen te begrijpen, en vervolgens een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat aan hun verwachtingen voldoet en deze overtreft.

In mijn aanpak neem ik de ruimte grondig onder de loep, vanuit alle mogelijke hoeken. Ik combineer mijn expertise met mijn creativiteit, en voeg daar jouw inbreng aan toe, om een perfect gebalanceerd interieurontwerp te maken. Van het maken van en kloppende indelingen en het kiezen van materialen tot het spelen met kleur en licht, ik zorg ervoor dat elk detail klopt.

Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk van professionals in de interieurwereld. Dit netwerk kan ik inschakelen als het nodig is om het ontwerp tot een hoger niveau te tillen.

Mijn doel is om jouw persoonlijkheid en unieke wensen om te toveren tot een interieur dat bij jou past! Of je nu op zoek bent naar een subtiele make-over of een volledig plan voor uw woning of bedrijf, ik sta klaar om samen jou aan de slag te gaan en je plannen tot leven te brengen.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen heeft of meer wilt weten. Samen kunnen we iets moois maken!