Al mijn interieur diensten 

 

 

Ik bied maatwerk en je kunt bij mij terecht voor al je vragen op het gebied van interieur. Hieronder staan de vanaf-prijzen weergegeven van mijn interieuradviezen. Voldoen deze pakketten niet aan jou vraag? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk.  

 

Standaard pakket | Vanaf €1250,00

Vind jij het lastig om keuzes te maken op het gebied van indeling, kleuren en materialen? Maar vind je het wel ontzettend leuk om zelf alles bij elkaar te shoppen in je eigen smaak? Dan is dit pakket wellicht geschikt voor jou. Klik hier om meer te weten over dit pakket.

Compleet pakket | Vanaf € 1750,00

Ben jij iemand die graag geniet van een kloppend interieur maar vind jij het lastig om dit zelf voor elkaar te krijgen? Wil jij liever dat iemand voor jou en/of met jou op zoek gaat naar de juiste meubelen en materialen? Kies dan voor dit pakket.

Overige ruimten of diensten | Prijs n.t.b.

Wil jij interieuradvies voor een andere ruimte in huis dan je woonkamer? Wil jij bijvoorbeeld een exclusieve keuken op maat gemaakt? Of wil jij graag een maatwerk badkamer die niet te vinden is bij een badkamer-specialist? Wil jij een slaapkamer, babykamer of kantoor opnieuw inrichten? Klik dan hier voor meer informatie.

Wist je dat...?  Wist je dat je met een interieuradvies vaak geld bespaart? Met een maatwerk ontwerp doe je alles in één keer goed, huidige meubels krijgen soms een verrassend nieuw leven en misschien bespaar je zelfs een verhuizing, doordat je woning voe

Wist je dat...?

Wist je dat je met een interieuradvies vaak geld bespaart? Met een maatwerk ontwerp doe je alles in één keer goed, huidige meubels krijgen soms een verrassend nieuw leven en misschien bespaar je zelfs een verhuizing, doordat je woning voelt als nieuw.