Al mijn interieur diensten 

Welkom op mijn dienstenpagina voor interieurontwerp! Ik ben een professionele interieurontwerper die u kan helpen bij het creëren van een stijlvol en functioneel interieur dat perfect bij u past. Hieronder vindt u een overzicht van mijn diensten. Voldoen deze diensten niet aan jou vraag? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we dan bekijken hoe ik u kan helpen.

Advies aan huis | Vanaf € 650 (excl. BTW)

Heb je voldoende aan een indelingsadvies (2D) waarbij ik na wat voorbereidend werk maximaal 3 uur bij je aan huis kom? Dan is dit pakket wellicht iets voor jou.

Compleet pakket | Vanaf € 1750 (excl. BTW)

Ben jij iemand die graag geniet van een kloppend interieur maar vind jij het lastig om dit zelf voor elkaar te krijgen? Wil jij liever dat iemand voor jou en/of met jou op zoek gaat naar de juiste meubelen en materialen? Kies dan voor dit pakket.

Samen tekenen (3D) | € 75 per uur (excl. BTW)

Wil je een een meubelstuk of interieur laten visualiseren? Of wil je gewoon even samen brainstormen en 3D tekenen? Klik dan hier.

Overige ruimten of diensten | Prijs n.t.b.

Wil jij interieuradvies voor een andere ruimte in huis dan je woonkamer? Wil jij bijvoorbeeld een exclusieve keuken op maat gemaakt? Of wil jij graag een maatwerk badkamer die niet te vinden is bij een badkamer-specialist? Wil jij een slaapkamer, babykamer of kantoor opnieuw inrichten? Klik dan hier voor meer informatie.

Als je geïnteresseerd bent in een van mijn diensten, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Wist je dat...?  Wist je dat je met een interieuradvies vaak geld bespaart? Met een maatwerk ontwerp doe je alles in één keer goed, huidige meubels krijgen soms een verrassend nieuw leven en misschien bespaar je zelfs een verhuizing, doordat je woning voe

Wist je dat...?

Wist je dat je met een interieuradvies vaak geld bespaart? Met een maatwerk ontwerp doe je alles in één keer goed, huidige meubels krijgen soms een verrassend nieuw leven en misschien bespaar je zelfs een verhuizing, doordat je woning voelt als nieuw.