Uur-tot-uur facturering

 € 85,00 per uur incl. btw

(Minimaal 5 uur)

Indien geen van de standaardpakketten aansluit bij jouw behoeften, of als je specifieke wensen hebt en krap zit in de planning, overweeg dan de flexibiliteit van facturering op uurbasis. Tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreek jij jouw specifieke behoeften, en ik luister naar hoe ik je het beste kan ondersteunen. Misschien heb je enkel een 3D-tekening nodig zonder kleur, of wellicht behoeft slechts een specifiek deel van de kamer aandacht. Kortom, deze optie biedt veel vrijheid.

Wat dit pakket bijzonder maakt, is dat je zelf de controle hebt over de kosten. Na elke dag dat ik aan jouw project werk, ontvang je een overzicht van de bestede uren. Hierdoor kun je nauwlettend de voortgang volgen en snel met mij schakelen om de focus aan te passen naar jouw behoeften. Lijkt jou dit wat? Neem dan contact met mij op! 


Wat zit er bij dit interieuradvies inbegrepen?

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek aan huis of indien gewenst via Teams.
  • De rest bepaal jij

Overige kosten

Binnen 25 km vanaf Ommen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,35 per gereden km en €30,- per uur reistijd (prijzen zijn incl. btw).

Mocht er buiten de adviesmomenten behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 85,- (incl. btw) per uur.