Grafisch ontwerp

 € 50,00 per uur excl. btw

Naast mijn werkzaamheden als interieurontwerper ben ik nog een dag in de week werkzaam bij een bedrijf waar ik marketingwerkzaamheden verricht. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, krantenadvertenties, flyers en andere grafische werkzaamheden. Voordat ik hier werkte ben ik DTP specialist geweest bij een standbouwbedrijf. Ik heb dus niet alleen kennis in het ontwerpen van interieurs maar ben ook al een aantal jaar werkzaam in de grafische branche. Dus heeft jou bedrijf een nieuwe huisstijl nodig? Of enkel een visitekaartje, logo of een flyer? Ik kan jou helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie.

Ik vraag je voorafgaand om afbeeldingen door te sturen met de stijl die je aanspreekt. Dit zal voor mij het uitgangspunt zijn voor de ontwerpen. 


Wat zit er bij dit grafisch ontwerp inbegrepen?

  • Telefonisch of mail contact om kennis te maken. 
  • Digitaal uitgewerkte bestanden conform afspraak
  • Offerte voor drukwerk
  • Gedrukte bestanden indien gewenst

Overige kosten

Binnen 25 km vanaf Ommen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,35 per gereden km en €30,- per uur reistijd (prijzen zijn incl. btw).

Mocht er buiten de adviesmomenten behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 85,- (incl. btw) per uur.