Samen tekenen (3D)

 € 85,00 per uur incl. btw

(Minimaal 2 uur)

Ik bied je de unieke mogelijkheid om samen in 3D te ontwerpen. Dit houdt in dat we samen achter de computer gaan zitten en jouw ideeën direct omzetten in een 3D-tekening. Het grote voordeel van dit gezamenlijke 3D-tekenproces is dat je onmiddellijk kunt zien hoe jouw ideeën er in de praktijk uit zouden kunnen zien. Op deze manier kunnen we samenwerken aan de beste oplossingen en ontwerpen.

Ik vraag je om voorafgaand aan onze afspraak een plattegrond op te sturen. Na ons telefonisch gesprek kan ik dan alvast wat voorbereidend werk doen, zoals het in 3D intekenen van de ruimte.

Als je op zoek bent naar een unieke en persoonlijke ervaring voor jouw interieurontwerp, dan is het samen 3D-tekenen met mij absoluut iets voor jou. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie over dit pakket.


Wat zit er bij dit interieuradvies inbegrepen?

  • Telefonisch contact om kennis te maken. 
  • Ter voorbereiding aan ons gesprek doe ik wat voorbereidend werk.
  • Digitaal aangeleverd 3D model die we samen getekend hebben.
  • Connecties met mensen uit mijn netwerk (Projectinrichters, interieurbouwers, meubelverkopers etc.)

Overige kosten

Binnen 25 km vanaf Ommen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,35 per gereden km en €30,- per uur reistijd (prijzen zijn incl. btw).

Mocht er buiten de adviesmomenten behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 85,- (incl. btw) per uur.