Flitsadvies aan huis (2D)

Vanaf € 650,00 excl. BTW

Ben je op zoek naar een frisse blik op uw interieur, maar wilt u niet meteen een compleet nieuw ontwerp? Ik bied persoonlijk interieuradvies aan huis, waarbij ik je help om je interieur te upgraden en te verbeteren met kleine veranderingen en aanpassingen.

Voor dat ik bij je op gesprek kom, lever je mij een plattegrond en foto's aan en geef je aan mij door welke knelpunten je in je interieur ervaart. Thuis bereid ik ons gesprek voor. Op gesprek heb ik mijn schetspapier en laptop bij mij. Op deze manier kunnen we ter plekke schetsen en tekenen. U krijgt hierdoor direct verschillende opties te zien.

Dit pakket bevat een ontwerp voor een gemiddelde woonkamer. Ik ontwerp naast woonkamers ook maatwerk keukens, maatwerk badkamers, slaapkamers, babykamers, kantoren en andere ruimtes. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan dat pakket hier

Wat zit er bij dit interieuradvies inbegrepen?

  • Ter voorbereiding aan ons gesprek doe ik wat voorbereidend werk. Denk hierbij aan indelingsschetsen, het opzetten van een minimalistisch 3D model en/of referentiebeelden verzamelen.
  • Maximaal 3 uur adviesgesprek aan huis.
  • Samenvatting van ons gesprek digitaal aangeleverd.
  • Connecties met mensen uit mijn netwerk (Projectinrichters, interieurbouwers, meubelverkopers etc.)


Overige kosten

Binnen 25 km vanaf Ommen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,30 per gereden km en €25,- per uur reistijd.

Mocht er buiten de adviesmomenten behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 75,- (excl. BTW) per uur.