Uitgebreid advies aan huis (2D)

Vanaf € 750,- incl. btw

(Besluit je hierna toch een compleet pakket af te nemen? Dan krijg je €250,- (incl. btw) korting op het complete pakket.

Ben je op zoek naar een frisse blik op uw interieur? Wil jij een nieuwe indeling maar heb je geen idee hoe? Ik bied persoonlijk interieuradvies aan huis, waarbij ik je help om je interieur te upgraden en te verbeteren met kleine veranderingen en aanpassingen.

Voor dat ik bij je op gesprek kom, lever je mij een plattegrond en foto's aan en geef je aan mij door welke knelpunten je in je interieur ervaart. Thuis bereid ik ons gesprek voor. Op gesprek heb ik mijn schetspapier en laptop bij mij. Op deze manier kunnen we ter plekke schetsen en tekenen. U krijgt hierdoor direct verschillende opties te zien.

Na ons gesprek aan huis ontvang je van mij digitaal nog een samenvatting van onze bevindingen digitaal in je mail box.

Dit pakket bevat een ontwerp voor een gemiddelde woonkamer (excl. keuken). Ik ontwerp naast woonkamers ook (maatwerk) keukens, (maatwerk) badkamers, slaapkamers, babykamers, kantoren en andere ruimtes. Bekijk dan dat pakket hier


Wat zit er bij dit interieuradvies inbegrepen?

  • Telefonisch contact om kennis te maken. 
  • Ter voorbereiding aan ons gesprek doe ik wat voorbereidend werk. Denk hierbij aan indelingsschetsen, het opzetten van een minimalistisch 3D model en/of referentiebeelden verzamelen.
  • Maximaal 3 uur adviesgesprek aan huis.
  • Aanvraag van offertes
  • Samenvatting van ons gesprek digitaal aangeleverd.

Overige kosten

Binnen 25 km vanaf Ommen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarna bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,35 per gereden km en €30,- per uur reistijd (prijzen zijn incl. btw).

Mocht er buiten de adviesmomenten behoefte zijn aan meer adviestijd? Dan zal dit aan de opdrachtgever worden doorberekend op basis van een uurtarief van € 85,- (incl. btw) per uur.