Welke kleur witte verf kies je?

Kleuren kiezen voor de inrichting van je (woon)ruimte is al moeilijk, maar heb je er ooit bij stilgestaan dat het uitzoeken van een kleur wit nóg moeilijker kan zijn? Er zijn namelijk ontzettend veel tinten wit. Maar welke kies je dan?In deze blog probeer ik de eigenschappen van de 5 meest gekozen wittinten weer te geven. Dit zijn standaard wit, RAL 9003, RAL 90016, RAL 9010 en RAL 9001. Ik behandel de kleuren op volgorde van wit (koud) naar crème (warm).Let op! De afbeeldingen die in dit blog zijn gebruikt geven een indicatie weer. Kleuren zijn nóóit op een beeldscherm te beoordelen. Vraag hierom altijd stalen/monster aan van de verf. 

Lees meer »

Last van slechte akoestiek in je woning?

Kun je bijna niet meer gezellig in de woonkamer zitten met familie, omdat je elkaar bijna niet meer kan verstaan? Is de woonkamer een plek waar je niet graag meer bent, omdat het er te veel galmt? Dit is een veel voorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. Simpel gezegd komt het erop neer dat er in de ruimte te veel harde materialen aanwezig zijn die geluidstrillingen niet absorberen. Geluidstrillingen weerkaatsen van oppervlakte naar oppervlakte. Als dat nergens wordt opgevangen dan gaat het galmen. Wat kun je hier aan doen?

Lees meer »

JA! We zijn ONLINE!

Na lange tijd geleden al besloten te hebben om een eigen ontwerpstudio op te richten is vandaag toch echt hét moment. Mijn website staat online! Ik ben er klaar voor om mij aan de wereld te laten zien als interieurontwerper. 

Lees meer »